Kontakt

  • Tlf. mandag-fredag kl. 10:00-15:00
  • Tlf.: +45 48278566
  • SMS +45 53708566
  • Mail: DNAtest@DNAtest.dk
  • SMS & Mail besvares 24/7
  • CVR: 12658931

Language

Fordele hos DNAtest.dk

Du vil altid være i sikre hænder når du vælger DNAtest.dk til at udføre din opgave. Vi var de første på marked i Skandinavien, vi har været her nu i over 20 år. DNAtest.dk har Europas sikreste test, hvor selv en almindelig DNA-test bliver lavet ekspres og som en dobbelt test på minimum 25-33 genetiske punkter hvilket gør vores sikkerhed ligger langt over hvad selv de seriøse firmaer tilbyder på nettet. Her er en stribe af fordele du får ved at handle hos DNAtest.dk 

Ekspres levering

Alle test kit i Danmark sendes gratis som ekspres, også om du skulle bestille testen delt og sendt til to forskellige adresser. Returkuverten til test kit er også frankeret med ekspresporto.

Til resten af verden sender vi gratis som A-Prioritaire post.

Bestilles DNA testen inden kl. 17.00 afsendes dit test kit ekspres samme dag som Quickbrev og bliver leveret direkte i din postkassen næste hverdag.

Testsættet fra DNAtest.dk sendes altid helt diskret i en almindelig hvid kuvert, der kan gå i alle typer postkasser. Kuverten viser ikke noget om indhold, og der er aldrig afsender på. Du bestemmer selv hvortil vi skal sende din test, evt. til C/O adresse eller arbejds adresse med ATT.: dit navn.

Afhentning af testsæt er muligt på vores adresse, men kan kun forgå efter aftale på tlf. 48278566 eller på SMS på 53708566

Levering udlandet

Vi har daglige forsendelser til Sverige, Norge, Island, Færøerne og Grønland.

Vi har ugentlige forsendelser Baltikum, resten af EU, Thailand, Afrikanske halvø og Sydamerika.

Uden for Danmark sendes alle test gratis som A-Prioritaire post.

Telefon 10.00-15.00

Telefon tid alle hverdage 10.00 - 15.00 på 48278566 / 53708566

Uden for normal telefontid kan man nå DNAtest.dk på mail: dnatest@dnatest.dk eller på SMS service nummer 53708566 24 timer i døgnet alle ugens dage.

Man er altid velkommen til at ringe også om det bare er et lille spørgsmål, skrive en SMS eller sende en mail, gerne engang for meget end engang for lidt. Gennem nu mere end 20 år har vi allerede hørt det meste, der er ikke mange spørgsmål som vi ikke kan svare på, og der er absolut ingen dumme spørgsmål.

Svar 24/7 på SMS og Mail

Til vores SMS service nummer 53708566 kan man skrive 24 timer i døgnet, normal svar tid om dagen og hverdage ca. 1 time, uden for normal tid og på helligdage svares der normalt inden for 3 timer, man er også velkommen til med SMS bede om at blive ringet op også uden for normal åbningstid.

Mail: DNAtest@DNAtest.dk kan der skrives til 24 timer i døgnet normal svar tid i åbningstiden er ca. 1 time, resten af døgnet og på helligdage normalt svar inden for 3 timer

Europas sikreste DNA-test

DNAtest.dk anvender kun den nyeste teknologi og en standard der ligger langt over konkurrenter på det Skandinaviske og det Europæiske marked, men stadig til de rigtige priser.

Alle vores test udføres ekspres som dobbelt-test med minimum 24-32 genetiske punkter / markører uden ekstra omkostninger, hvilket er langt det højeste antal genetiske markør der tilbydes på marked, hvilket også gør vores test til Europas sikreste DNA-test.

Certificeret Laboratorie

Vi samarbejder kun med internationalt anekendte og Certificeret Laboratorier, hvilket sikrer dig, at din DNA test altid er baseret på den nyeste forskning, altid flest genetiske punkter/markører og leveret med den højeste grad af service, hvilket gør DNAtest.dk har den sikreste DNA test på marked.

Ubegrænset fortrydelsesret

DNAtest.dk giver ubegrænset fortrydelses- og returret på alle ubrugte varer. Du returnere testsættet uåbnet og i ubrudt forsegling. Du behøver ikke komme med nogen forklaring og vi stiller ikke spørgsmål.

Ved returnering føres det indbetalte beløb tilbage på dit kort eller alternativt kan du opgive bank-reg. nr. og konto nr. så overfører vi beløbet, først kommende hverdag efter vi har modtaget dit testsæt retur.
(C) DNAtest 1998 - 2019