Kontakt

  • Tlf. mandag-fredag kl. 10:00-15:00
  • Tlf.: +45 48278566
  • SMS +45 53708566
  • Mail: DNAtest@DNAtest.dk
  • SMS & Mail besvares 24/7
  • CVR: 12658931

Language

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
DNAtest.dk har Danmarks bedste fortrydelsesret og returret, se længere nede.

Kundeservice
Telefon +45 48278566 10:00-15:00 hverdage
Mail: DNAtest@DNAtest.dk 24 timer alle dage
SMS +45 53708566 24 timer alle dage

Generelle oplysninger 
DNAtest.dk
Enghaven 3
3550 Slangerup 
 
CVR. nr. 12658931

Alle e-mails og sms'er besvares normalt inden for en time i åbeningstiden. Henvendelser uden for åbningstiden, i weekender og på helligdage besvares inden for ca. 3 timer. DNAtest.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærket netbutikker, har du altid adgang til e-mærkets forbruger-hotline.

Hvordan vil du have dit testsæt
Få testen tilsendt til din adresse, til en C/O adresse, eller stilet til dit navn evt. på arbejdspladsen (testsæt sendes altid uden afsender på kuverten).
Vi deler og sender gerne et testsæt til flere adresser - også til udlandet - uden ekstra omkostninger. Du skriver den anden adresse i det ekstra adressefelt eller under "Bemærkninger"

Betaling
Ved betaling med kreditkort: testsæt afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 17:00
Ved bankoverførsel (Netbank): testsæt afsendes, når vi har registeret din betaling (Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen)
Indsætning direkte på vores konto i Danske Bank: testsæt afsendes samme dag.
Husk altid at anføre en reference sammen med betalingen ved bankoverførsel eller ved direkte indsætning på vores konto. Opgiv dit ordrenummer, navn, telefonnummer eller din mailadresse, så vi ved, hvor betalingen kommer fra.

Bankinfo indland
Danske Bank reg. nr. 3543 konto nr. 3543561460
Bankinfo udland
IBAN: DK6730003543561460
SWIFT: DABADKKKHIL Konto nr: 3543561460

Der tages ingen gebyr ved betaling på DNAtest.dk
Din sikkerhed: Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er afsend fra DNAtest.dk.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Alle priser er inklusiv alle afgifter.

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på DNAtest.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forælder eller værge.

Fortrydelsesret og returret
Vi giver som de eneste på marked ubegrænset fortrydelses- og returret på alle varer testsæt købt efter d. 01.01.2016. Der gives ikke fortrydelsesret på påbegyndte test.

Fortrydelse for 0.dag – 14. dage
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på DNAtest@DNAtest.dk eller ved at benytte Standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 

Mister fortrydelsesretten
Du mister din fortrydelsesret, hvis:
Du bryder forseglingen på varer (testsættet), som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Du må ikke åbne testsættet.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelsesret efter 14 dage
Send os en mail på: DNAtest@DNAtest.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Derefter har du 14 dagen til at tilbagesende varen til os. 
Ved fortrydelses fra 14. dag og frem vil du kun kunne fortryde, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Du skal blot returnere testsættet uåbnet og i ubrudt forsegling. Er forseglingen og/eller emballage brudt, eller er varen delvis brugt ved returnering, bliver der fratrukket et gebyr på 300 kr. Det betyder derfor, at hvis du fortryder fra 15. dagen og op efter, da skal du tilbagelevere varen i væsentlig samme stand og mængde.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til
DNAtest.dk
Enghaven 3
3550 Slangerup

Vi modtager hverken breve/pakker uden omdeling eller breve/pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret på påbegyndt eller foretaget test
Der ydes ikke fortrydelsesret på test, som er påbegyndt eller som er fortaget.

Reklamationsret
Når du handler på DNAtest.dk har du selvfølgelig standard 24 måneders reklamationsret. Det betyder, du enten kan få ombyttet testen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Alle vare købt før d. 01.01.2016 gælder de alm. Købelovsbetingelser ved handel på nettet.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ansvar
Bestilling af DNA-test og udførsel af DNA-test sker helt på kundes eget ansvar. DNAtest.dk kan ikke holdes ansvarlig for test eller testresultat, medmindre testen er udført af DNAtest.dk´s egne læger. Er det ikke muligt at producerer et resultat ud fra de modtagne prøver, grundet svigt af laboratoriets materiel, tilbagebetales produktpris. I sådan et tilfælde tilbyder DNAtest.dk normalt at lave at lave testen om. DNAtest.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelt personlige forhold eller erstatnings forhold i forbindelse med testresultat. DNAtest kan ikke holdes ansvarlig ved fejlbestilling af test og derved eventuelt forkert resultat, ved forsinkelse eller ved manglende levering af testresultat.
I tilfælde hvor det ikke er muligt at komme frem til et testresultat, tilbyder DNAtest.dk normalt om det er muligt at teste flere personer (familiemedlemmer) med i samme test for at nå frem til et testresultat. DNAtest.dk står i første omgang for ekstra udgifterne, kommer man med den nye person eller de nye personer frem til et testresultat, betaler kunden 945 kr. pr. ekstra person der har deltaget i testen.
Hos DNAtest.dk bestræbe vi os altid på, kortest leveringstid, mest moderne teknik og til de bedste priser.

Persondatapolitik
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan handle på DNAtest.dk har vi brug for følgende oplysninger:
* Navn
* Postadresse, hvortil vi kan sende testsæt
* Evt. telefonnummer, hvortil vi kan lev. testresultat
* Mailadresse, hvortil vi kan sende testresultat
Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med henblik på at kunne levere varen og testresultat til dig. Oplysninger afgivet til DNAtest.dk videregives på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi sletter alle personlige oplysninger 21 hverdage efter vi har leveret testresultatet. Kun den dataansvarlige har adgang til de oplysninger, der registreres ved et køb, inden de slettes.
Personoplysningerne registreres hos DNAtest.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på DNAtest.dk er Ulrich Ebsen.
Som registreret hos DNAtest.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: DNAtest@DNAtest.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til DNAtest@DNAtest.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til:

DNAtest.dk
Enghaven 3
3550 Slangerup
E-mail: dnatest@dnatest.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  __________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

(C) DNAtest 1998 - 2019