Kontakt

  • Tlf. mandag-fredag kl. 10:00-15:00
  • Tlf.: +45 48278566
  • SMS +45 53708566
  • Mail: DNAtest@DNAtest.dk
  • SMS & Mail besvares 24/7
  • CVR: 12658931

Language

Hvad sker der med dit DNA når du afleverer det til dvs. firmaer sammen med dit navn og din adresse?

Sidste nyt,
vi har advaret i årevis, nu blev det officielt, et af "slægts test" firmaerne har solgt folks private DNA/informationer videre!

Ville du frivilligt forære dit personnummer til et fremmede udenlandsk firma?

Mange gør det uden at tænke på, dit DNA kan ikke laves om, som man kan med sit personnummer om nogen skulle finde på at misbruge det!

Tænker du på at fået fortaget en DNA test eller en af de her meget populære slægts test, tjek hvem efterfølgende ejer rettighederne til "Dit DNA" og dine personlige oplysninger fra prøven? samt hvad kan dit DNA kan bruges til uden din viden? Hvem kan kan få eller købe dine private og din families private DNA oplysningerne? Hvilke lande forsvinder dit DNA og dine oplysningerne ud til? Og hvilke regler har det pågældende lande for private personoplysninger?

Dit DNA kan være mange penge værd, om et Laboratorie både kan få dit DNA, navn, adresse og land. Dit DNA kan bruges til dvs. test, evt. omkring dit helbred, sygdomme man eventuelt disponerer for, eller hvilken medicin du tager osv. Siden kan de sætte dine oplysningerne til salg. Hvem kunne være interesseret i dine oplysninger? Foreksempel forsikringsselskab, kreditforeningerne eller banken der vil vide om du er rask nok til at kunne få et lån? eller i forbindelse med ansættelse i job, firmaer kan ud fra oplysningerne tilpasse de produkter de vil tilbyde dig, det kunne også være det offentlige, osv.

Husk få svar på hvad der sker med dit DNA og helst på skrift inden du køber din DNA test, bagefter er det forsent, så ender du måske lige som 700.000 kunder er gjort i et andet selskab.
 
Hos DNAtest.dk er vi nok de eneste i verden der i nu over 20 år har beskyttet vores kunder mod dette, her får Laboratorierne ingen former for info om hvilken person eller personer DNAét kommer fra, de har kun et test nummer på prøven, det er kun DNAtest.dk der kan sætte det i forbindelse med kunden når resultatet skal leveres. Hos DNAtest.dk slettes oplysninger og testresultater 3 uger efter vi har sendt testresultatet til kunden, og Laboratorierne destruerer efterfølgende det indsendte DNA

(C) DNAtest 1998 - 2019