Kontakt

 • Tlf. mandag-fredag kl. 9:00-15:00
 • Tlf.: +45 48278566
 • SMS +45 53708566
 • Mail: DNAtest@DNAtest.dk
 • SMS & Mail besvares 24/7
 • CVR: 12658931

Language

Advarsel: forsvinder dine penge til skattely, når du tror du handler på en firma adresse i København?

Sidste nyt: 

Firma uden Dansk CVR nummer, med en stribe af tvangs opløste danske firmaer bag sig, har nu lige pludselig 25 års erfaring i deres annoncer i at sælge "DNA Test fra Verdens førende Laboratorie” på kun 2 dage osv. tjek handelsbetingelser (godt gemt og med små bokstaver på forsiden), og lige pludselig er det ikke længere et Dansk firma du køber DNA test hos? Hvad er din sikkerhed for det du køber, når firmaet er nød til at gemme sig i udlandet, væk fra Dansk lovgivning?

Fakta:
Når et firma skriver "analyse tid for test" glemmer de altid at skrive tiden til handling og forsendelses tid til Laboratoriet med på, derfor de fleste oppe på min. 4-7 hverdage eller længere for en ganske almindelig faderskabstest.

Pas på, om et firma siger det bliver billigere og bedre at betale kontant eller at overfører direkte til bank i udlandet.

Kan du ikke se et helt tydeligt og synligt dansk momsnummer eller CVR nummer på forsiden, handler du helt på eget ansvar.

Danske regler for webshop er:
Webshoppens CVR-/momsnummer, telefonnummer, e-mailadresse og fysiske adresse skal oplyses, inden en handel kan gennemføres. Kan du ikke se det, kan det gå hen og blive en dyr oplevelse, og med en DNA-test, der er lavet forkert, kan også gå hen og blive følelsesmæssigt en meget dyr oplevelse. 

Vi har opkald hver uge fra kunder, der er kommet i klørerne på useriøse udbyder af DNA-test i Danmark, og ikke har fået, hvad de er blevet lovet og har betalt for.

Vi har daglig kunder, der har ventet meget længe på deres resultat. Nogle helt op til 4-5 uger på deres testresultat, selvom de er blevet lovet testresultatet efter kun 2 dage eller på "få dage" 

Vi har eksempel på, at når kunden så til sidst opgiver at vente og køber en test et andet sted, så trylles der lige pluseligt et testresultat frem, og kunden bliver så også truet med ekstra gebyr og/eller inkasso.

De useriøse firmaer lover som regel: f.eks. at: "Vi analyserer op til 35 punkter på vores test", og leverer så gammeldags test med kun 15-19 punkter/markør, langt fra de 35 punkter, eller: "Hurtig analysetid" eller "Analysetid på tests er 2 hverdage". Man bliver snydt igen, fordi forsendelsestiden ikke er medregnet, og man må vente på sit testresultat fra minimum 10-12 hverdage og op til 4-5 uger, før man får svar.

Useriøse firmaer kan ofte genkendes på der ikke sparet på ord som: "Verdens største", "internationale akkrediteringer", "godkendt laboratorie", "Verdens førende" osv. Husk, det er ikke Laboratoriet der leverer eller afhenter testkit og leverer dit testresultat, pas på med, hvem du overlader dit fortrolige arbejde til.

Skulle du efter ugers venten være så heldig, at modtage et resultat, så er der ofte kun en teknisk beskrivelse på engelsk, som de flest har meget svært ved at forstå.

Tjekker man op på firmaet, der ikke længere har momsnummer, er de er som regel blevet tvangst opløst af myndighederne pga. manglende regnskab, konkurs og/eller manglende betaling af told og skat. Herefter forsætter de som regel med at sælge fra en lejet postkasse på et kontorhotel og ofte gennem et udenlandsk selskab.

Firmaer på et kontorhotel fungerer ofte med call-service, hvor venlige og uvidende damer mod betaling tager imod dit tlf. nummer for de så kan ringe tilbage til dig. Dette forgår ofte på den måde så de kan slippe for at tale med kreditorerne og Myndighederne.

De skifter som regel ofte adresse, starter nyt sted lige så snart, at myndighederne har opløst deres firma, og lige så hurtigt er de i gang fra en ny post adresse og med et nyt firma.

Pga. deres uerfarenhed og/eller ligegladhed bliver tests fejlhåndteret og forbyttet, hvilket har givet store problemer for kunder, der så alligevel ikke har kunne regne med deres testresultat

How to do/tjek, for køb af DNA-test:

 • Tjek altid FØR du bestiller om du kan se et synligt Dansk CVR nr.(momsnummer)
 • Kan du ikke se et Dansk momsnummer, ring spørg om du stadig handler og er underlagt de alm. danske nethandelsregler og netsikkerhed.
 • Tjek om firmaet har en fysisk Dansk adresse, og ikke bare er en postkasse adresse på et kontorhotel.
 • Er firmaet godkendt af "e-mærket", kan du altid forvente firmaet er lovligt og korrekt, samt du har klagemulighed.
 • Vær opmærksom på om du skulle blive tilbudt bankoverførsel især til udenlandsk bankkonto. Du har ikke mulighed for at få dine penge retur, om du skulle fortryde dit køb eller om du skulle været blevet snydt.
 • Pas på: "RETSGYLDIGE TEST" eller "Juridisk DNA test" er ugyldige i Statsforvaltningen i Danmark - det er spild af penge!
(C) DNAtest 1998 - 2018