Sprog
 
DNAtest.dk er et CO2 neutralt website

Pålidelige resultater gennem mere end 16 år

Vi har haft tilfredse kunder gennem 16 år. Som de eneste på markedet leverer vi alle typer dna-familie-tests, og vi er kontrolleret af e-mærket for lovlig og sikker nethandel. DNAtest.dk tilbyder ubegrænset returret / fortrydelsesret. Vi stiller ikke spørgsmål, du returnerer bare. Kunder er også velkomne til at give deres mening om DNAtest.dk til kende på Trustpilot.

Følg DNAtest.dk på DR1 i serien Bankerot

Nyt TV-program søger en far, der er i tvivl, og eller en kvinde/mand, der er i tvivl om hendes/hans far er biologisk. Kontakt: Marie Elkjær me@doceye.dk -------------------------------- TV2 søger folk til et nyt dokumentar program på TV2 Kontakt: Celeste Pedersen celeste@gong.nu ---------------------------------------- Eller kontakt DNAtest@DNAtest.dk man kan som regel deltage anonymt og får testen betalt af TV selskabet.

Faderskabstest kun 1145

DNAtest.dk er det eneste firma i Skandinavien, der er godkendt af e-mærket. Alle vores tests er dobbelt tests med minimum 29-32 punkter / markører. Analysen kan gennemføres fra dag til dag. Det betyder, at du får dit resultat i løbet af kun 3-5 hverdage, uden at du skal betale ekspresgebyr. Vi tester op til 46 punkter / markører. DNAtest.dk tilbyder ubegrænset returret og fortrydelsesret.
Læs mere om priser her...

Test faderskab på dit ufødte barn...

Med "Fostertest" er det muligt at teste faderskab på dit ufødte barn allerede efter den 9. uge i graviditeten uden nogen risiko for det ufødte barn. Vi samarbejder med Privathospitaler og Læger, der udtager blodprøven fra mor og fra den eventuelle far. Det tager ca. 20 minutter. Der er ingen ventetid eller ventelister. Blodprøven kan også udtages ved egen læge. Resultatet er normalt 99,9 % ved positivt svar og 0 % ved negativt svar. Svartiden for en fostertest er 6-9 hverdage på tests fortaget i Danmark. Læs mere om Fostertest under Spørgsmål/Svar
Bestil her...

DNAtest.dk er autoriseret for sikker kortbetaling af:

Copyright © DNAtest.dk - 2000-2015 - All Rights Reserved